7.4.2017

Loman tarpeessa

Ihanaa, perjantai!

Tämä viikko on ollut opintojen puolesta melkoisen tiivis: luentojen lisäksi meillä (tai siis ainakin minulla) on ollut kolme eri harkkaa, kaksi histologian ja yksi METABO:n. Histologiassa ollaan menty aika lailla totutulla kaavalla; katsottu näytteitä, etsitty rakenteita ja vastailtu erilaisiin kysymyksiin. METABO:n harkka oli mielenkiintoinen: mittasimme siellä mm. omat kolesteroliarvomme. Oli hyvät arvot, vaikka pipetointitarkkuudestani en voi mennä takuuseen :D Paasto otti kieltämättä voimille, mutta tulipahan taas kerran koettua. Onneksi ei tarvitse kovin usein paastota! Tällä viikolla tapasin myös syväriohjaajani ensimmäistä kertaa, tästä se lähtee ihan tosissaan :)
Vaikka edellinen tenttisuma jäikin jo taakse ja seuraavat tentit ovat vielä kaukana, minua väsyttää. Joka luennolla tulee uutta asiaa, vaikken edellisiäkään osaa edes sinnepäin. Tietysti tämä kotielämäkin rassaa, kun ei olla viikkokausiin päästy koko porukalla oikein mihinkään, ja kipeinä lapset valvottavat tavallista enemmän. Loputkin tenavat muuttuivat viikon alussa pilkullisiksi, joten valoa on kuitenkin näkyvissä - eiköhän tämä vesirokko ole parin viikon kuluessa jo historiaa :)

Olen siis vahvasti loman tarpeessa, mutta onneksi se häämöttää jo. Enää keskiviikkoon asti opintoja, harkkoja ja sellaisia, ja sitten pääsen pääsiäislomalle! Oli kiva yllätys, että pääsiäislomaa voi viettää viikon, koska tähän väliin tuntuu, että tarvitsen pientä breikkiä kipeästi. Talvilomaahan meillä ei ollut, vaan kun monet muut viettivät talvilomaa, itse taisin pahimmoilleen kärvistellä tenttiin lukien. En osaa sanoa, voinko tai ehdinkö edes lomailla koko pääsiäislomaa, mutta jo pelkkä sana loma saa sykkeen laskuun ja kortisolintuotannon rauhoittumaan :D
Tälle päivälle on vielä puuhaa, mutta toinen jalka on jo vapaalla. Näin väsyneenä en saa itsestäni kovin paljoa irti, joten keskityn ihan helppoihin juttuihin :) Ehkä viikonlopun jälkeen saan vielä jonkin supervaihteen päälle ja tehtyä kaikki rästihommat pois ennen lomaa... Toiveajattelua, tiedän :D

Joka tapauksessa rentouttavaa, keväistä kivaa viikonloppua!


PS. En malttanut olla laittamatta noita aurinkoisia kesäkuvia, jotka muistuttavat kivoista vapaahetkistä :) Ylempi kuva Suomenlinnasta kesältä 2013, alempi Bremenistä elokuulta 2015. Tuleva(kin) pääsiäisloma kuluu ihan tutuissa maisemissa, mutta kyllä välillä tekisi mieli jonnekin aurinkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥