24.12.2016

Hyvää joulua!

Jouluaatto, vihdoinkin - ainakin lasten mielestä. Vanhempien valitsema jouluradiokanava vaihtuu lennosta Lasten jouluradioon ja joulukuusikin on saatu kumoon kertaalleen. Hyvin alkanut joulu jatkuu toivottavasti yhtä riemukkaissa merkeissä! Tämän joulun vietämme miehen vanhempien luona pitkästä aikaa, joten odotettavissa on ainakin runsaasti lastenhoitoapua :) 

Lämmintä, tunnelmallista, rakkaudentäyteistä joulua teille kaikille ♥

 

2 kommenttia:

 1. Oli tarkoitus toivottaa hyvää joulua jo eilen mutta en onnistunut :)

  Olen lukenut sun blogia jonkin aikaa ja tykkään kovasti :) olen silti huono kommentoimaan koska suomenkieli ei ole oma ensimmäinen kieli (ja eihän kielenkäytön harjoittelu ikinä kannatta :p).

  Olen itsekin alkanut miettiä lääkistä ja jos niin pitkälle ikinä pääsen olisin luultavasti suurinpiirtein sun asemassa (mutta tuskin yhtä monta lasta).

  Tsemppiä opiskeluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kiva kun tykkäät! Hyvää joulun jatkoa sinullekin :) Ei kyllä uskoisi, ettei suomi ole äidinkielesi, joten kommentoi toki jatkossakin!

   Tsemppiä sinulle lääkishaaveen toteuttamiseen! Lapset tuovat kyllä oman lisänsä hakuun ja opiskeluun, oli heitä sitten yksi tai useampi :) Mutta se on elämää ja noistakin voi (toivottavasti) selvitä myös perheellisenä... Kiitos tsempistä!

   Poista

Kiva kun kommentoit ♥