29.12.2016

Blogin uusi ulkoasu

Muutama hetki on tullut vietettyä koneen ääressä ja koodien maailmassa. Välillä uhkasi jo hermotkin mennä, mutta loppujen lopuksi sain blogistani melko lailla sellaisen kuin halusinkin. Joka kerta, kun avaan blogini, tulee niin hyvä mieli, kun näen uuden bannerin ja muutaman muun uudistuksen. Työnjälkeni on kaukana ammattilaisen jäljestä, mutta onpahan sentään itse tehty. Minulle täydellistä lopputulosta tärkeämpää on se, että saan itse yrittää, erehtyä ja oppia kokeilemalla. Sitä taustaa vasten uudistus on hyvinkin onnistunut.

banneri, itse tehty, css-koodi, koodaus, html

Toisena uudistuksena lähestyvän uudenvuoden kunniaksi avasin blogille oman Facebook-sivun. Linkki sinne löytyy edellisen rivin lisäksi vasemmalta sivupalkista muiden seurantapainikkeiden vierestä. Käykäähän tykkäämässä! Muita somekanavia en päätynyt ottamaan käyttöön tällä kertaa, joten mahdolliset ekstrajutut lisään Facebookiin.

Koska en todellakaan ole mikään ammattilainen näissä bloginmuokkausjutuissa, ilmoitelkaa, jos jokin linkki tai muu ei toimi! Uudistaminen jatkuu tästä eteenkinpäin, mutta suurimmat muutokset ulkoasuun on nyt tehty. Totaaliuudistumista ei siis tarvitse enää pelätä - ainakaan hetkeen!

Pidemmittä puheitta tervetuloa Tasapainoilua-blogin uuteen aikakauteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥