12.12.2016

Viimeiset koulupäivät

Tänään alkoi viimeinen "opiskeluviikko" eli viimeiset kaksi päivää. Loppukiri on ilmeisesti purrut. Ihmismieli on kummallinen: heti, kun annoin itselleni luvan ottaa rennommin ja lakkasin vaatimasta itseltäni liikoja, jostain löytyi vielä pieni ripaus innostusta, joka kantoi näihin päiviin asti. Yhtään pidempään en tosin jaksaisi, joten kunhan näistä päivistä selvitään, jään lomalle enemmän kuin mielelläni!


talvi, Kuopio, lääkis, opiskelu


Vaan ihan vielä ei ole loman aika. Tänään meillä on vielä yksi radiologisen anatomian harkka. ja iltapäivä kuluukin sitten kavereiden kesken elinanatomiaa kerratessa. Tämän kurssin aikana emme ehtineet opiskella yhdessä, mutta onneksi kertaamiseen löytyi sopiva ajankohta. Luultavasti käymme läpi koko kurssin koealueen ja toivottavasti koemme osaavammekin jotakin - alkaa nimittäin olla myöhäistä tehdä osaamistasolleen mitään :D

Huomenaamuna koittaakin sitten fuksisyksyni viimeinen tentti. Elinanatomia aiheena ei kauhistuta enää niin paljoa kuin vaikkapa viikko sitten. Tenttikään ei jännitä enää ihan niin paljon kuin aiempien tenttien kohdalla, mutta silti pienesti hermostuttaa. Olipa tentti millainen tahansa, parhaani olen tehnyt enkä liiemmin jossiteltavaakaan jättänyt. Lomani ei alakaan heti tentin jälkeen, koska tälle viikolle siirtyi vielä yksi pienryhmätyöskentely. Joka tapauksessa kiva saada kaikki rästihommatkin pois alta ennen lomalle jääntiä.
Viimeiset opiskelupäivät kuluvat siis lähinnä elinanatomian parissa ja siinä sivussa matkavalmisteluja tehden, totta kai. Ennen kirjojen heittämistä kaapin perukoille ja lomariemun päästämistä täyteen mittaansa on myös varmistettava, että olen varmasti hoitanut kaikki fysiikan tehtävät, joiden viimeinen palautuspäivä on ennen joulua. Huomenna hoidan vielä viimeiset tarkastukset kaikkien kurssien osalta, jottei mikään jää erehdyksessä huomiotta ja sitä myöten kalvamaan koko loman ajaksi.

Lomaan aikaa kaksi päivää, uskomatonta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥