27.12.2016

Kotiinpaluu

[Blogin ulkoasu työn alla! Malttakaahan vielä hetki, tästä tulee upea :)]

Palasimme eilen kotiin joulunvietosta. Joulu muodostuikin aivan erilaiseksi kuin olimme odottaneet, kun sekä minä että mieheni sairastuimme ärhäkkään flunssaan. Ennen reissuun lähtöä molemmilla oli vielä terve olo, mutta aaton vastaisena yönä en saanut tukkoisuudeltani nukuttua muutamaa tuntia enempää. Nämä pari päivää menivät siis odotusten vastaisesti aika matalalla profiililla. Enpä usko, että kotiinpaluu on koskaan tuntunut niin hyvältä kuin eilen! Ihanaa olla omalla porukalla ja omassa rauhassa. Jos kylässä oleminen on rankkaa niin sairaana kylässä oleminen se vasta rankkaa onkin... Juuri tästä syystä ei tullut kuvailtuakaan niin paljon kuin oli aikomus, mutta muutaman kuvan nappasin kuitenkin.

Joulua vietettiin (miehen lapsuudenperheen) perinteiden mukaisesti. Itse pidin yllä joulufiilistä hoitamalla jouluaskareita sen minkä pystyin. Pukki kävi ja lahjoi kiltit lapset ja aikuiset. Itse en  ole tainnut olla kovin kiltti, kun en pukilta saanut yhtään "omaa" lahjaa. Lapset sen sijaan saivat paljon kaikenlaista kivaa, mikä viihdytti heitä loistavasti loppuvierailumme ajan.

Kotiin palattuamme lapsia odotti yllätys, kun oman joulukuusemme alta löytyi vielä sievoinen kasa joulupaketteja. Yllätyksekseni sieltä löytyi kuin löytyikin myös minulle pari pakettia toivottuine sisältöineen :) Tulimme lasten kanssa siihen johtopäätökseen, että Joulupukki on käynyt etsimässä meitä kotoa ja jättänyt osan lahjoista tänne. Vietimmekin vähän kuin toista jouluaattoa omalla porukalla. Meillä on jo useampana vuonna ollut tapana jättää osa lahjoista kotiin kuusen alle ja ottaa joulunviettopaikkaan mukaan vain itse antamamme lahjat. Lapset jaksavat innostua lahjoista enemmän, kun paketteja ei tule niin paljoa kerralla, ja toisaalta kotiinpaluussakin on tiettyä hohtoa, kun "toinen joulu" odottaa kotona.
Osa ihmisistä palailee jo arkeen, mutta meillä loma (ja joulu) jatkuu! Olen jo päättänyt, etten tämän vuoden puolella liikahda enää mihinkään omasta ihanasta kodistamme. No, ehkä sentään jonnekin, mutta mihinkään kauemmas en lähde. Voin kertoa, että viikonloppureissuja milloin minnekin on tullut tälle vuodelle koettua aivan riittävästi. Nyt keskitymme rentoutumaan oman perheen kesken, mikäs sen parempaa! Minullakin on vihdoin aikaa myös blogini ulkoasun kohentamiseen, mikä näkyy jo uutena bannerina ja tulevina uudistuksina :)

Ihanaa viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥