11.12.2016

Joulukorttitalkoot

Minulle tärkeä jouluperinne on itsetehtyjen joulukorttien lähettäminen, ja niitä lähteekin vuosittain noin kolmeenkymmeneen osoitteeseen ympäri Suomea. Minusta on mukavaa muistaa läheisiä ihmisiä kortilla, kun muuten tulee niin harvoin pidettyä yhteyttä. Joulukortti tuo ainakin itselleni lämpimän tunteen siitä, että minua ja meitä on muistettu. Siksi haluan myös itse muistaa muita.
Itsenäisyyspäivänä pidimme kunnon korttitalkoot koko perheellä ja osan korteista näette tässä. Tänä vuonna valitsin korttien värimaailmaksi valkohopean. Ostin muutamaa erilaista nauhaa, paperia ja tarroja, loput tarvikkeet löytyivät jo kotoa (ylimitoitetusta) askartelutarvikevalikoimasta. Vaikka hopeiset yksityiskohdat kimaltelevatkin kuvissa melkoisesti, lopputulos ei luonnossa ole sentään ihan noin överi.

 


Yleensä  sommittelen fiilispohjalta erilaisia kortteja. Kun ideat loppuvat, valitsen parhaat kortit, joista sitten varioin saman tyylisiä mutta erilaisia kortteja. Kun kortit ovat valmiita, on hauskaa miettiä kullekin vastaanottajalle sopiva kortti. Eivät taida vastaanottajat aina aavistaakaan, kuinka paljon lämpimiä ajatuksia on yhden pienen joulukortin takana :)

Osa korteista on vielä tekemättä, joten kiirettä pitää, mutta emmeköhän saa kortit tänäkin vuonna ajoissa matkaan. Parastahan toki olisi, kun saisi kortit postiin ennen pahimpia jouluruuhkia, mutta minkäs teet, kun joulukuu joka vuosi yllättää!

Onko teillä tapana lähetellä joulukortteja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥