16.5.2017

TSEMPPIÄ!!!

Halusin tulla toivottelemaan teille kaikille lääkikseen pyrkiville hurjasti tsemppiä huomiseen koitokseen! Kamalaa, miten mua jännittää teidän puolesta. En olisi uskonut, että pääsykoe vielä vuodenkin jälkeen aiheuttaa itselleni lähes viime vuotta vastaavan pahan olon ja pienen stressiahdistuksen. Jos sinulla on vastaavanlainen olo, älä huoli, sinä selviät kyllä!

Viime hetken vinkit: Muista, että osaat älyttömän paljon asioita. Nyt pitää enää näyttää se, kuinka paljon oletkaan oppinut ja tehnyt työtä pääsykoetta varten. Toisena ja ehkä vieläkin tärkeämpänä: Ole ylpeä itsestäsi. Minäkin, ihan ventovieraana teistä useimmille, olen tosi ylpeä jokaisesta, joka aktiivisesti pyrkii kohti unelmaansa. Kävi kokeessa miten kävi, olet aivan mahtava!


Kuopioon hakevat: kunhan näette edes osan ko. maisemasta, olette oikeassa paikassa :DVarsinkin ekaa kertaa pääsykokeeseen saapuva: valmistaudu henkisesti siihen, että kampukselle on löytänyt "muutama" muukin hakija... Itselleni oli lievä sokki, kun joka paikka oli ihan täynnä porukkaa. Pidä lippu korkealla äläkä missään tapauksessa ala laskemaan todennäköisyyksiä sisäänpääsyllesi!


Itse aion ainakin käväistä huomisaamuna vilkaisemassa, mikä meininki kampuksella on. Minun on myös lunastettava vuosi sitten lapsille annettu lupaus: pääsykoepäivänä pääsette Kuopion torille :) Viime vuonna se jäi erinäisistä syistä toteutumatta, mutta tänä vuonna paremmalla onnella!

(Oppimispäiväkirjani mukaan omat fiilikseni 16.5.2016: "Jännittää. Ihan törkeästi." Jos haluat lukaista vielä ennen koetta mm. pääsykoestrategiastani, pääsykokeen jälkeiset fiilikseni löytyvät täältä!)


Rutkasti onnea kaikille kokeeseen menijöille! Nähdään huomenna, Kuopioon hakevat! ♥


P.S. Kuvasarjassa oli ihan ideakin :D Muualta muuttaneena kiinnosti, ehtiikö Savilahti vapautua jäistään ennen tämän vuoden pääsykoetta, kun vapun jälkeen koko lahti oli vielä ihan jäässä. Viime vuonnahan oli upean aurinkoinen pääsykoepäivä eikä jäistä tietoakaan. Otin kuvat mainittuina päivämäärinä ja kyllä, viimeisessä kuvassa jää on poissa. Eilen oli tosi harmaa ja kolea päivä, mutta jospa keskiviikolle tulisi mukavampi keli!

2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit ♥