17.12.2017

17. DIY: helpot ja hauskat pakettikortitEdit: Ohops, oli lipsahtanut eilisen kalenterikuva! Näköjään alkaa ote jo lipsua ;)

Iloista kolmatta adventtisunnuntaita! Jouluun on enää viikko aikaa, joten paketointi alkaa viimeistään nyt olla ajankohtaista. Itsehän en ole vielä hankkinut ainuttakaan lahjaa, joten se siitä stressittömyydestä :D Pakettikortit viimeistelevät lahjan ja tietysti kertovat, kenelle paketti on osoitettu.

Seuraava pakettikorttityyli sopii etenkin perheen pienimmille, jotka eivät vielä osaa lukea nimeään paketista. Kun valitsee jokaiselle oman symbolin tai värin, on itselle suunnattujen lahjojen löytäminen helpompaa ja hauskempaa! (Meillä käydessään Joulupukki on yleensä sen verran kiireinen, ettei hän ehdi jakaa kuin muutaman lahjan... Jos nyt edes löytää meille tänä vuonna ollenkaan!)


pakettikortti, kortti, lahja, leimasin, peruna, helppo, diy


Tarvitset:


  • kartonkia
  • kynän
  • viivoittimen
  • sakset
  • perunoita
  • terävän veitsen
  • (akryyli)maalia


peruna, veitsi, sivellin, maali, leimasin, perunaleimasin, pakettikortti, diy


1. Piirrä kartonkiin pakettikorteiksi sopivan kokoisia paloja

2. Halkaise peruna(t) veitsellä.

3. Veistä perunanpuolikkaaseen haluamasi kuvio. Itse olin laiska ja tein vain yhden leimasimen - sydämenmuotoisen, tietenkin.


perunaleimasin, diy, kortti, pakettikortti, joululahja


4. Sivele maalia perunaleimasimeen ja paina kuvio pakettikorttiin. Jokaiselle perheenjäsenelle valitsin "oman värin". Anna kuivua.akryyliväri, perunaleimasin, pakettikortti, diy, joulu, joululahja


5. Leikkaa kartonki aiemmin piirtämiäsi ääriviivoja pitkin pieniksi korteiksi. Teippaa pakettikortti kiinni pakettiin. Valmis!


sydän, pakettikortti, diy, perunaleimasin, akryyliväri


Jouluaattona se nähdään, miten hyvin lapset tunnistavat omat pakettinsa! Ainakin tulee selväksi, onko värien tunnistus hallussa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥