1.12.2017

Blogitauon tilinpäätös

Moikka taas pitkästä aikaa! Blogiloma on nyt vietetty, puoliksi pakolla, mutta kuitenkin. Ekat pari blogilomapäivää olin vaan että ihanaa, ei tarvi kirjoittaa eikä kuvata. Sitten alkoi putkahdella postausideoita ja muita ajatuksia, ja alle viikon lomailtuani oli pakottava tarve päästä kirjoittamaan. Viimeisen viikon valmistelin kuumeisesti joulukalenterin luukkuja ja samalla odotin, että blogitauko loppuisi ja pääsisin taas julkaisemaan kaikkea kivaa.
Toisaalta oli kyllä hyvä vähän pakottaa itseään lomailemaan. Pidemmän blogitauon aikana kirkastuu se, millainen blogini on ja millainen sen toivoisin olevan, ja totta kai se, miksi tätä ylipäätään teen. Mitään suuria mullistuksia ei ole odotettavissa, ellei nyt lasketa sitä, että blogin ihan eka joulukalenteri on nyt käynnissä! Tauon aikana tulin siihen tulokseen, että blogini on ihan hyvä just näin. Elämäntilanne ei anna myöten tämän suuremmalle omistautumiselle, joten täydellisen tekstin ja kuvien hiomisen sijaan tuotan mieluummin samassa ajassa useamman ei-niin-täydellisen postauksen. Kotikutoisuus säilyy siis tässä blogissa ;)
Blogista lomaillessani minut yllätti täysin se, miten paljon kaipasin blogin pariin. Blogikirjoittelun korvaukseksi Instagram päivittyi kohtuu usein, vaikka ei se kyllä blogia korvaa. Kuvat ovat ihan kivoja, mutta teksti on mulle se juttu! Huomasin myös sen, etten valokuvannut lähellekään niin paljoa kuin bloggaamisen aikana. Kun ei ole "syytä" kuvata, sitä tulee tehtyä harvemmin. Toki marraskuun pimeillä ja sateisilla päivilläkin oli kuvaamattomuudessa oma osansa. Nämä kuvat otin eräänä harvinaisena aurinkoisena päivänä. Näköjään marraskuussakin aurinko on sentään näyttäytynyt.
Mitäpä sitten tein kaikella bloggaamisesta ylijääneellä ajalla? Myönnetään, että kirjoittelin muutamia juttuja ja postausaiheita ylös. Mietin blogijoulukalenterin sisältöä ja toteuttelin siihen liittyviä asioita jo etukäteen, ettei iske kiire muiden joulutohinoiden keskellä. Keskityin paremmin opiskeluun ja sen aikatauluttamiseen ts. tein rästiin jääneitä juttuja pois alta (lisää opiskelukuulumisia tulee myöhemmin). Suoritin keskeneräisiä kotitöitä ja hoidettavia asioita, kuten paikkasin parit lastenvaatteet, jotka olivat hävettävän pitkään odottaneet korjausta. Ja tietenkin tärkeimpänä vietin enemmän rentoa aikaa perheen kanssa.


Oli hyvä loma, mutta onpa kivaa olla täällä taas! Ja joulukin tulossa, superkivaa :)

2 kommenttia:

 1. Jee! Joulukalenteri <3.

  Voihan marraskuun pimeys ja valokuvaaminen. Mun kamera oli yli kuukauden huoltoreissulla, joten kuvaaminen on senkin puolesta ollut vähissä, mutta kun kamera eilen vihdoin saapui, totesin ettei vaan ole mitään kuvattavaa :D . Täällä ei ole paistanut aurinkokaan ikuisuuteen. Pidän silti edelleen peukkuja valkealle joululle :D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, perustalvea! Silloin kun ehtisi ja pystyisi kuvaamaan, ulkona on pelkkää mustaa ja loskaa... Mun on pitänyt ikuistaa noita aurinkoisia päiviä just sen takia, etten pääsis valittamaan, kun aurinko "ei ikinä paista" :D

   Valkeaa joulua toivon minäkin! Saa nähdä kuinka käy, kun nyt joka toinen päivä on lunta ja joka toinen ei :) Toivotaan parasta!

   Poista

Kiva kun kommentoit ♥