24.12.2017

24. JoulurauhaaJouluaatto, joulukalenterin viimeinen luukku. Odotettu päivä on jälleen täällä - aina yhtä yllättäen. Takana on 24 (ajoissa!) julkaistua blogijoulukalenterin luukkua erilaisine sisältöineen. Välillä väsäsin seuraavan päivän luukkua vielä iltamyöhällä, mutta aamukasiksi tuli aina valmista. En tiedä teistä, mutta minulla on ollut kivaa tätä joulukalenteria suunnitellessa ja tehdessä :)
Lähes viimeiseen asti riitti jouluvalmisteluja ja loppusilaus on toki tekemättä, mutta joka tapauksessa nyt on valmista joulun tulla. Tavoitteeni stressittömästä joulusta tuli myös täytettyä, ainakin osittain :D Stressiä paetakseni päädyin eilen vaeltelemaan lumisateessa Puijon maisemissa, jonka lumiasuisesta luonnosta todistusaineistoa alla! Täytyy se vaan todeta, että jouluisessa ympäristössä joulumieli löytyy niin paljon helpommin. Miten helppo on kuvitella tuonne muutama joulutonttu viipottamaan ;)
 Toivottavasti olet viihtynyt joulukalenterin parissa. Tämän viimeisen luukun myötä toivottelen juuri Sinulle rauhallista, rentouttavaa ja rakkaudentäyteistä joulun aikaa!

2 kommenttia:

  1. Kiitos kivasta joulukalenterista, joka päivä on tullut lueskeltua, vaikka olen ollut vähän laiska jättämään kommenttia! Rauhallista ja rentouttavaa joulua teidän perheelle :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta, kiva kun olet tykännyt :) Samoin sinne ihanaa joulun aikaa ♥

      Poista

Kiva kun kommentoit ♥