14.12.2017

Keltaiset 2v-juhlat

Kuopuksen kaksivuotissynttäreitä vietettiin viime viikonloppuna. Vastustaakseni joulukuun pimeyttä valitsin synttärikemujen teemaväriksi kirkkaankeltaisen. Kakusta tuli tosin vähän vauvankeltainen ;) Viime vuonna kuopus jäi vaille kunnollisia synttärijuhlia, joten nyt pidettiin ihan kunnon kemut. Vieraita saimme läheltä ja kaukaa ja olipa kyllä mukavat juhlat!


täytekakku, lapsen, 2, synttärit, juhlat, mmf, vaahtokarkkimassa

itse tehty, koriste, kakun päälle, kissa, 2, synttärit, synttärikakku


Tällä kertaa jaksoin väsätä kakunkuorrutteeksi vaahtokarkkimassankin itse, keltaisen värin sai elintarvikeväristä. Kakun täyte oli mansikkainen. Muita tarjottavia olivat suolaisina coctailpiirakat ja kinkkuhyrrät ja makeina minimuffinit, keksit ja karkit. Ja kuten kuvasta näkyy, kissateema jatkui näissäkin juhlissa! Kissa on yksi päivänsankarin lempieläimistä ja samoin mieluisa leikin aihe. Toisinaan iltaisin pitää komentaa kissat nukkumaan lasten sijaan...


synttärit, ruusut, kukat, koriste, kahvipöytä, juhlat

koriste, somiste, juhlapöytä, kukat, keltainen, teemaväri


Juhlapöydän koristeena olleet keltaiset ja valkoiset ruusut piristivät vielä monta päivää juhlien jälkeenkin. Väreillä on ihmeellinen voima, ei voi muuta sanoa :)


juhlapöytä, tarjoilut, kukat, ruusut, kynttilä, muffinit, keksit,

karkit, keksit, muffinit, makeaa, juhlapöytä, synttärit

Lasten synttärit on nyt tältä vuodelta pidetty. Ensi vuonna vasta jännää on, kun esikoinen täyttää jo kuusi ja aloittaa eskarin. Yhtä aikaa niin iso ja pieni :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥