16.12.2017

Valonpilkahdus pimeän keskelle

Anteeksi vain tuo yltiökliseinen otsikko, mutta kun se kuvaa tätä fiilistä niin hyvin! Tunnelin päässä näkyy siis valoa, vuoden pimein aika on kohta muisto vain ja mikä parasta, meidän perheemme pääsee hetkeksi latautumaan aurinkoon. Kuten aamuisessa postauksessa totesin, jouluna en matkusta ulkomaille, mutta sen jälkeen kyllä! Ensi vuotemme starttaa Kanarian-lomalla, jonka varasimme lokakuussa. Onneksi teimme sen, sillä tuntuu, että tämä pimeys vaikuttaa vuosi vuodelta pahemmin mielialaan ja jaksamiseen.


loma, matka, kanaria, teneriffa, lasten kanssa, lapsiperhe, matkustaminen


Lomamatkalta odotan tietysti aurinkoa tai vähintäänkin lämmintä säätä. Odotan rentoa yhdessäoloa, lasten pulikointia uima-altaassa ja sitä, kun aurinkolaseille on pitkästä aikaa käyttöä. Mitään sen suurempaa ei ole suunnitelmissa. Lasten kanssa matkustaminen on jo luku sinänsä, joten parempi, kun ei laita turhan tiukkoja aikatauluja tai kiveen hakattuja suunnitelmia. Auton toki ajattelimme vuokrata, jottemme ole yhden ainoan kaupungin vankina, vaan pääsemme tutkimaan muutakin.


lomamatka, lapsiperhe, perhe, matkailu, lennot, hotelli, aurinkoloma


Passit on hankittu, matka maksettu, aikataulut mietitty, kesävaatteita sovitettu ja lomafiilistä nostatettu. Hyvissä ajoin ollaan! Kummallista, miten paljon virtaa voi lomasta saada, vaikkei se ole edes alkanut... Vielä pitää hoitaa pois alta yksi tentti (minä) ja mooonta tehtävää (mies), joiden jälkeen koko perhe pääsee pitkälle joululomalle. Ennen lentoa lämpimä(mpä)än saadaan tietysti viettää joulua, joka sekin on yksi suuri ilonaiheeni. Joulunvietostamme lisää myöhemmin :)


loma, aurinko, etelänloma, aurinko, valo, joululoma, kanariansaaret


Kuvat ovat viimeisimmältä vastaavanlaiselta lomamatkalta, jolloin matkustimme Teneriffalle kahden alle 2-vuotiaan kanssa. Hauska nähdä, millainen tästä lomasta tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥