18.12.2017

18. Joululoman suunnitelmat
Tänään alkaa kauan kaivattu joululoma, kunhan ensin suoriudun tentistä. Pahimmat joulutohinat ovat saaneet väistyä tenttiin luvun tieltä, mutta nyt alkaa tapahtua! Toisin kuin tässä postauksessa aioin, suurin osa jouluvalmisteluista on edelleen tekemättä. Onneksi on pitkä loma ja sitä myöten aikaa hoitaa pakolliset asiat pois alta. Täytyy sanoa, että vakavasti pohdin töihin menoa tässä joulun alla, mutta tulin lopulta siihen tulokseen, että kun ei kerran ole ihan pakko, jätän mieluummin tilaa lomailulle.Tässä on paikka, jossa aion jouluni viettää :D Lisätkää skenaarioon vielä rasiallinen hyvää joulusuklaata ja muutama muksu kainaloon!


Tältä näyttää joululoma 2017 pähkinänkuoressa: 

Joululoman alku eli tämä viikko hurahtaa jouluvalmisteluissa, tonttupajalla ja kotia laittaessa.
Joulu vietetään rauhassa kotona, ehkä kyläilemme jossain välipäivinä.
Uudenvuoden tienoilla suuntaamme kohti pääkaupunkiseutua ja lennämme sieltä viikoksi Kanarialle.
Matkalta palaamme toivottavasti pirteinä ja akut ladattuina kotiin ja takaisin arkeen.Vuosia vuosia sitten eräältä Kanarian-matkalta.

Eniten joululomalta odotan rentoa ja stressitöntä olemista ja puuhastelua perheen kesken. Vai olisikohan parempi, ettei odottaisi mitään? Harvoin kai asiat ovat sellaisia kuin etukäteen kuvittelee... Tietysti, jos aikataulut sopivat yksiin, olisi kivaa tavata ystäviä ja sukulaisia, mutta mitään paineita en siitä aio ottaa :)

Todennäköisesti kirjoittelen vielä tällä viikolla tarkemmin opiskelufiiliksiä, joten yhteenveto syksystä tulee myöhemmin. Hyvää joululomaa jokaiselle sellaista viettävälle ja tsemppiä edelleen töissä tai opinnoissa uurastaville!

2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit ♥