4.12.2017

4. Lahjavinkkejä aikuisilleJoululahjojen keksiminen on joka vuosi aivan yhtä hankalaa. Nykyään ihmisillä on ennemmin tarve luopua tavarasta kuin saada sitä lisää, mikä tuo lahjanhankintaan omat haasteensa. Kun vielä toivoisi pääsevänsä kohtuu pienellä budjetilla, alkaa lahjan keksiminen tuntua mahdottomalta. Tässä kuitenkin esittelen muutamia lahjavinkkejä, joita kaikkia yhdistää käytännöllisyys. Jokaisen täytyy tietenkin miettiä lahjansaajan mieltymykset ja toiveet, koska kaikki ei tietenkään sovi kaikille :)


joulu, lahjaidea, lahja, vinkit, naiselle, hemmottelu, tuoksu, asuste


1. Hemmottelusetti sisältää erilaisia kylpy- ja hoitotuotteita. 2. Laadukas huivi viimeistelee tyylin. 3. Huolella valittu tuoksu on aina ihana yllätys. 4. Lumoava Pihla -riipus. Kauniita koruja ei ole koskaan liikaa. 5. Lahjakortti tai "lahjakortti". Mielikuvitusta on lupa käyttää lahjakortin sisältöä miettiessä ;) Lahjakortti hemmotteluhoitoon tai vaateliikkeeseen toimii aina. 6. Jalkojenhoitosetti. Itselläni ainakin tuppaa jalkojenhoito jäämään liian vähälle!


joululahja, lahjaidea, vinkit, miehelle, tuoksu, vyö, hemmottelu, lahjakortti

1. Calvin Klein -vyö on yksinkertaisen tyylikäs valinta. 2. Huolella valittu tuoksu ilahduttaa myös miestä. 3. Duudsonien ideoima Elämän roihu -rannekoru. 4. Ihonhoitosetti sisältää kolme tuotetta. 5. Lahjakortti vaate- tai urheiluliikkeeseen, elämykseen tai muuhun hemmotteluun. 6. Hemmottelusetti sopii etenkin saunaa rakastavalle miehelle. Varmaan tuota vartalosavea pääsee puolisokin kokeilemaan :D


Pieniä lahjaideoita (hintaluokka muutamasta eurosta pariin kymppiin)

Kynttilä 
Suklaata
Purkillinen itse tehtyjä pikkuleipiä/ainekset niihin
Joulukukka
Pieni hemmottelusetti, esim. suihkugeeli, kuorinta-aine ja vartalovoide


joululahja, idea, vinkki, lahjavinkki, aineeton, diy, itsetehty,


Aineettomia lahjaideoita

kampaaja/parturikäynti
hemmotteluilta
kosmetologi/kauneushoitola/hieroja
elämyslahja
lastenhoitoapu
viikkosiivous/ikkunanpesu/jokin muu palvelus esim. ikääntyvälle läheiselle
ravintolakäynti


Jo monena jouluna olemme todenneet, että kimppalahjat ovat varsin hyvä idea. Kun jokaisella on laittaa lahjaan vain pienehkö summa, rahat yhdistämällä saadaan todennäköisemmin sekä lahjan antajaa että saajaa ilahduttava paketti/palvelu. Tänä jouluna olemme tehneet ratkaisun, ettemme aikuisten kesken hanki toisillemme lahjaa, varsinkin kun kaikki viettävät joulua eri paikoissa. Tietysti jotain kivaa annetaan toisillemme oman perheen kesken.


Ja kun vastaan tulee henkilö, jota haluaisi muistaa muttei keksi mitään annettavaa, ajatuksella väkerretty (tai kaupasta ostettu) joulukortti sekä lämpimät jouluntoivotukset riittävät lahjaksi varmasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥